Първоначално публикувано от oem
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa GT 1.9 ремап
Collapse
X
-
Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD
-
Заповядай на Дино при нас Април месец и ще ти покажа нагледно разликата преди и след пушенетоDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеЗаповядай на Дино при нас Април месец и ще ти покажа нагледно разликата преди и след пушенетоМежду другото на Румбата колата колко коня беше на Италфеста в Калояново,за да си направя една бърза сверка.
Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD
Comment
-
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеОколо 190Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD
Comment
-
Нека да втвърди бетона и да подкараме диното и ще видим кой колко еDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеНека да втвърди бетона и да подкараме диното и ще видим кой колко еAlfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD
Comment
-
Така, така, сичко ОК , само дето започнаха да ми се сърдят скоростите - на угасен двигател сичко нормално, но ако е запален задна почти е невъзможно да влезе... Другите също заяждат понякога при превключване и влизат с доста зор. Това ме накланя на мисълта, че съединителя евентуално е започнал да загива и сега с тези екстра N/m му е дошло в повечко... Някой с опит да сподели? Сигурно петък-събота ще я закарам в сервиз да я прегледат...Alfa Romeo GT 1.9jtd
Comment
-
Нормално е след ремап, ако съединителя е тръгнал да си отиде. Аз моя го свалях на следващия ден след мапването. Само че като се замисля ако плъзга би трябвало да влизат по-лесно, не трудно. Прегледай помпите за теч.sigpic156 2.4 jtd 150hp.+++
Comment
-
събрахте сеsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Първоначално публикувано от alfista 96 Покажи съобщениеА бе не съм много съгласен.Примерно една 136 конюва как ще е направиш да е към 200 коня и да вади кислород.Според твоята логика всичкото дизел дето е ремапнато и кади е от кофти мапери.Ми то тогава всички клипове в нета са от пишман мапери.Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
Peugeout 2.2 HDI 133+++
Alfa 159 +++ next
Comment
-
Някой ще ми разяснили технически защо се прецаква съединителя след ремап ? несъм запознат в детайли но невиждам причина точно той да си отиде по бързно по скоро демфера може и да пиша глупости с познанията си но ако наистина някой е запознат нека ни разясни.Last edited by fakirastanly; d.m.y г., 16:38.Alfa 147 JTD 16v 140hp Distinctive
0w40 Shell Helix Ultra
Comment
-
Ако съединителят е нов, няма причина да замине. Ако обаче е към края на дните си, поради намалената сила на натиск от притискателя и повишения въртящ момент след ремапа, съединителят започва да пробуксува и се предава бързо.
Обикновено преди да се ремапва кола, се сменя съединител166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеАко съединителят е нов, няма причина да замине. Ако обаче е към края на дните си, поради намалената сила на натиск от притискателя и повишения въртящ момент след ремапа, съединителят започва да пробуксува и се предава бързо.
Обикновено преди да се ремапва кола, се сменя съединител
Много точно обяснено , но не винаги е възможно да се даде тази сума защото съединителя си е доста скъпа част от колата , в някой случей като мен и теб е около 2 бона ..Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Comment
Comment